قهوه و کاکائو جزو موادی هستند که اغلب برای درمان پوست و زیبایی استفاده می شود. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان و قهوه نیز تاحدودی مانع از دست رفتن آب از نسوج بدن می گردد. هر دو ماده یک پوست معمولی مایل به چرب را تبدیل به یک پوست سالم و درخشنده میکنند، چه کسی چنین چیزی را دوست ندارد؟
بقیه در ادامه مطلب
موارد زیر تنها بخشی از خواص این میوه ی فوق العاده است :
1)جوشانده برگهای آووکادو قاعده آور است .
2)آووکادو تقویت کننده معده است .
3)نفخ و گاز معده را از بین می برد .
4)برای درمان یرقان مفید است .
5)چون آووکادو شکر و مواد نشاسته ای کمی دارد برای آنهایی که بیماری قند دارند نیز مناسب است .
6)آووکادو تقویت کننده بدن است .
7)آووکادو رشد بچه ها را جلو می اندازد زیرا درای مواد معدنی بسیاری است .
8)آووکادو خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید از آو وکادو استفاده کنند .
9)آووکادو بدن را قلیایی کرده و تمیز می کند .
10)جوشانده برگهای آووکادو اسهال خونی را برطرف می کند .
11)برای دوره نقاهت به مریض آووکادو بدهید . ضعف عمومی را برطرف می کند .
12)خستگی را برطرف می کند .
13)ناراحتی روده و معده را معالجه می کند .
14)بیخوابی را درمان می کند زیرا درای تریپتوفان است . اگر به کم خونی دچار هستید حتما با شام خود آووکادو بخورید .
بقیه در ادامه مطلب
همه ی ما می دونیم یا شنیدیم که صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی در روزه ولی با این حال خیلی از ما بخاطر مشغله ای که اول صبح داریم برای اینکه زود به محل کارمون برسیم از خوردن این وعده طفره می ریم و یا اونقدر که باید بهش اهمیت نمی دیم. درحالیکه همین وعده ی غذایی می تونه بازده کار ما رو چندین برابر کنه. اگر تا امروز به این موضوع اهمیت نمی دادین، پیشنهاد می کنم ادامه ی مطلب رو بخونید.
مزایایی که با خوردن یک صبحانه ی مناسب می تونید ازش بهره مند بشید :
1) بیشترین سطح انرژی در طول روز
اگر در اول صبح احساس کسل بودن می کنید، یک وعده ی مغذی صبحانه می تونه بیشترین انرژی رو برای طول روز در اختیارتون بذاره.، ویتامین C، ویتامین D و فیبرها تنها بخشی از هزاران مواد غذایی هست که می تونه سطح انرژیتون رو افزایش بده. نان تست و تخم مرغ و یک پرتغال یا یک لیوان آب پرتغال طبیعی می تونه نمونه ی یک صبحانه ی پر انرژی باشه.
بقیه در ادامه مطلب
رادیکال آزاد چیست؟
برای اینکه به اهمیت آنتی اکسیدان ها پی برد لازم است که شناخت خوبی از رادیکال های آزاد داشت.
برای اینکه بهتر رادیکال های آزاد را بشناسیم باید کمی بیشتر با سلول ها آشنا شویم. جایی که در حقیقت خط مقدم نبرد بین رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در هر لحظه است.
مانند هر چیز دیگری در جهان سلول ها نیز از اتم ها ساخته شده اند. هر اتم از یک هسته در مرکز و تعدادی الکترون در اطراف آن تشکیل شده است.
دو یا چند اتم می توانند با هم ترکیب شوند و با اشتراک گذاشتن الکترون هایشان تشکیل یک مولکول را بدهند. در فرآیند تولید انرژی در بدن که در واقع یک فرآیند اکسید شدن بیولوژیکی است، الکترون ها از یک مولکول اکسیژن به مولکولی دیگر منتقل می شوند.
اما گاهی یک الکترون از این چرخه می گریزد و همین الکترون فراری است که رادیکال آزاد نامیده می شود.
رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن ما تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام افتاده نشوند می توانند به شدت مشکل زا باشند. در ادامه با برخی از این تاثیرات منفی به طور خلاصه آشنا شوید.
رادیکال آزاد میتواند به چربی های بدن حمله کند ، غشاء سلولی را پاره کند و یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد . این تخریبهای غیرقابل جبران ، منجر به تغییر عملکرد سلولی و یا مرگ سلولی میشود .
در تصویرمی توانید نحوه عملکرد آنتی اکسیدان در مقابل رادیکال آزاد را می بینید .
با تغییر روش زندگی به شهرنشینی و همچنین پیشرفت تکنولوژیکی ، میزان زیادی آلودگی همچون آلودگی هوا و آلودگی های الکترومغناطیسی محیط و عوامل استرس زا ، باعث بوجود آمدن رادیکالهای آزاد بسیار زیادی در بدن ما شده است و از این رو می توان رادیکال های آزاد را سر منشأ بسیاری از بیماریها مانند:
سرطان، پیری پوست ،
مشکلات قلبی ،
کاهش سیستم ایمنی بدن ،
اختلالات عصبی ، از کار افتادن عضلات ،
دیابت و انواع بیماریها دانست .
منابع تولید رادیکالهای آزاد را درشکل نیز می توانید مشاهده کنید.
***بهترین راه مقابله با رادیکال های آزاد***
بهترین راه مقابله با رادیکال های آزاد مصرف کافی مواد
ضداکسیداسیون است . این مواد آنتی اکسیدان از اکسیده شدن مواد و تولید رادیکال های آزاد در بدن در حد بسیار زیادی جلوگیری می کنند .
آنتیاکسیدانها دارای الکترون اضافی و بار الکترونیکی منفی هستند ؛ بنابراین میتوانند اثر مخرب رادیکالهای آزاد را در بدن خنثی کنند. این مواد با دادن الکترون به رادیکالهای آزاد ، از تخریب سلولهای بدن جلوگیری میکنند و نقش بسیار مفیدی در احیا مجدد سلامتی بدن ایفا میکنند .
پس نتیجه می گیریم نقش آنتی اکسیدان ها در بدن بسیار مهم می باشند و ما باید در زندگی روزمره خود از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان حتما استفاده کنیم همچنین استفاده از مکمل های گیاهی و مورد تایید نیز نقش به سزایی در تامین سلامتی دارد و متخصصان در این مورد استفاده از اینگونه مکمل ها را نیز توصیه می کنند.
برگرفته از:
Nutrition Journal
غده ی تیروئید با تنظیم تولید انرژی و مصرف اکسیژن، سوخت و ساز کل بدن را تنظیم می کند. تنش و اضطراب مداوم تاثیر نامطلوبی در عملکرد تیروئید می گذارد. تحریک بیش از حد تیروئید، بر اثر مصرف شکر، قهوه و الکل، این غده را دچار خستگی مفرط می کند که این باعث اضافه وزن می شود (به ویژه اطراف شکم، ران و بالای پاها). بسیار سخت می توان این وضعیت را تغییر داد.
اما راه حل هایی نیز برای برون رفت از این ماجرا وجود دارد،
* کتانجک، سوپر غذای سبز، یکی از گیاهان مفید برای درمان کم کاری تیرویید است. مصرف مواد سرشار از ید که سوخت و ساز را تقویت می کنند نیز پیشنهاد می شود. (در یک پست اختصاصی امروز، گیاه کتانجک را به شما معرفی خواهیم کرد، در صورت تمایل به اطلاع رسانی به شما، عدد 1 را کامنت کنید.)
* غذاهای تیروزین دار مانند دانه های کدو تنبل، آووکادو و بادام بخرید تا سوخت و ساز شما تقویت شود.
* اگر به سختی می توانید جلوی خوردن را بگیرید از مکمل تیروزین استفاده کنید، روزی چهار بار و هر بار 500 میلی گرم، به همراه تیروزین از مکمل روی نیز استفاده کنید تا اشتهایتان مهار شود.
اگر به دنبال این هستید که بدانید که آیا مشکلات خفیف تیروئید دارید، می توانید با استفاده از روش های بالا تیروئید خود را تقویت کنید، در اثر مشاهده ی بهبود عملکرد این غده، در مورد مشکلات خفیف تیروئید خود، نتایج را به دکتر مشاور خود گزارش دهید، اگر هم هنوز تیروئید خود را تست نکرده اید، می توانید از لینکی که در کامنت قرار داده شده است، تیروئید خود را تست کنید.
کتانجک رایجترین علف دریایی است که در اقیانوس یافت میشود. این گیاه به علت خواص فوق العاده ای که دارد در بین متخصصین به سوپرغذای سبز معروف شده است.
ویژگیهای گیاه کتانجک : ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد تومور، ادرارآور، نرم کننده، تقویت کننده غدد درون ریز، خلطآور، مغذی
کاربرد داخلی گیاه کتانجک : سرطان سینه، کاندیدا، نقاهت، سرفه، بزرگی لنف، خستگی، گواتر، فلزات سنگین، عدم توازن هورمونی، پایین بودن فشارخون، کم کاری تیروئید، چاقی، روماتیسم، تومور
نحوه کاربرد داخلی گیاه کتانجک : چای، تنتور، کپسول
این گیاه به دفع مواد مخدر، مواد شیمیایی، فلزات سنگین و استرونیوم ۹۰ از بدن کمک میکند. همچنین باعث میشود افراد دارای فشارخون پایین به شرایط عادی برگردند. از آن جا که گیاه کتانجک متابولیسم کند و تنبل را فعال میسازد، میتواند به عنوان بخشی از برنامه کاهش وزن مصرف شود. کتانجک اثر نرم کننده و تخلیه کننده بر روی بدن دارد و در صورت بزرگ شدن غدد لنفاوی و تومور استفاده میشود. گیاه کتانجک برای پیشگیری از سرطان سینه داروی مناسبی است.
کاربرد موضعی گیاه کتانجک : آرتروز، سلولیت، چاقی
کاربرد گیاه کتانجک در آشپزی: کتانجک طعمی شور داشته و حاوی مواد معدنی است. به همین خاطر به صورت خام خورده شده یا همراه با سوپ و حبوبات طبخ میشود. این گیاه را به لوبیا و باقالا اضافه میکنند تا هضم آنها آسانتر شود. همچنین به عنوان ادویه شور به غذاها اضافه میشود.
نکات لازم هنگام مصرف گیاه کتانجک : گیاه کتانجک حاوی مواد فیبری تحریک کننده است. افراد ضعیف و سرماخورده نباید از آن استفاده کنند. مصرف بیش از حد آن باعث بروز علائمی شبیه گواتر میشود.
ماکزیمم تاثیر نوشیدن آب بر روی بدن در زمان های خاصی صورت می گیرد:
نوشیدن یک لیوان آب بعد از بیدار شدن از خواب – باعث فعال شدن ارگان های داخلی بدن می شود.
نوشیدن یک لیوان آب، 30 دقیقه قبل از وعده های غذایی – به هضم غذا کمک می کند.
نوشیدن یک لیوان آب قبل از حمام – باعث کاهش فشار خون می شود.
نوشیدن یک لیوان آب قبل از خواب، به سلامت قلب و کاهش حمله ی قلبی کمک می کند.