کتانجک رایجترین علف دریایی است که در اقیانوس یافت میشود. این گیاه به علت خواص فوق العاده ای که دارد در بین متخصصین به سوپرغذای سبز معروف شده است.
ویژگیهای گیاه کتانجک : ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد تومور، ادرارآور، نرم کننده، تقویت کننده غدد درون ریز، خلطآور، مغذی
کاربرد داخلی گیاه کتانجک : سرطان سینه، کاندیدا، نقاهت، سرفه، بزرگی لنف، خستگی، گواتر، فلزات سنگین، عدم توازن هورمونی، پایین بودن فشارخون، کم کاری تیروئید، چاقی، روماتیسم، تومور
نحوه کاربرد داخلی گیاه کتانجک : چای، تنتور، کپسول
این گیاه به دفع مواد مخدر، مواد شیمیایی، فلزات سنگین و استرونیوم ۹۰ از بدن کمک میکند. همچنین باعث میشود افراد دارای فشارخون پایین به شرایط عادی برگردند. از آن جا که گیاه کتانجک متابولیسم کند و تنبل را فعال میسازد، میتواند به عنوان بخشی از برنامه کاهش وزن مصرف شود. کتانجک اثر نرم کننده و تخلیه کننده بر روی بدن دارد و در صورت بزرگ شدن غدد لنفاوی و تومور استفاده میشود. گیاه کتانجک برای پیشگیری از سرطان سینه داروی مناسبی است.
کاربرد موضعی گیاه کتانجک : آرتروز، سلولیت، چاقی
کاربرد گیاه کتانجک در آشپزی: کتانجک طعمی شور داشته و حاوی مواد معدنی است. به همین خاطر به صورت خام خورده شده یا همراه با سوپ و حبوبات طبخ میشود. این گیاه را به لوبیا و باقالا اضافه میکنند تا هضم آنها آسانتر شود. همچنین به عنوان ادویه شور به غذاها اضافه میشود.
نکات لازم هنگام مصرف گیاه کتانجک : گیاه کتانجک حاوی مواد فیبری تحریک کننده است. افراد ضعیف و سرماخورده نباید از آن استفاده کنند. مصرف بیش از حد آن باعث بروز علائمی شبیه گواتر میشود.