خانواده کلم ها،ضد سرطان سبز


به گزارش مدیکال تودی، این سبزی‌ها به دلیل دارا بودن ترکیبات سولفوری سیستم سم زدایی بدن را تقویت می‌کنند.


به گفته متخصصان تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا و مرکز سرطان مورس، این سبزیجات حاوی ترکیباتی موسوم به «دی تیول تیونیزها» و «ایزو تیوسیانات‌ها» هستند که فعالیت آنزیم‌های سم زدا را در بدن افزایش می‌دهند و در تخلیه مواد سرطان زا از بدن نقش دارند.

بعلاوه «انیدل‌ها» نوعی دیگر از ترکیبات سولفوری موجود در کلم‌ها هستند که موجب تغییر در سوخت و ساز هورمون‌ها شده و مانع از رشد تومورهای حساس به هورمونها می‌شوند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.