به گزارش مدیکال تودی، این سبزیها به دلیل دارا بودن ترکیبات سولفوری سیستم سم زدایی بدن را تقویت میکنند.
به گفته متخصصان تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا و مرکز سرطان مورس، این سبزیجات حاوی ترکیباتی موسوم به «دی تیول تیونیزها» و «ایزو تیوسیاناتها» هستند که فعالیت آنزیمهای سم زدا را در بدن افزایش میدهند و در تخلیه مواد سرطان زا از بدن نقش دارند.
بعلاوه «انیدلها» نوعی دیگر از ترکیبات سولفوری موجود در کلمها هستند که موجب تغییر در سوخت و ساز هورمونها شده و مانع از رشد تومورهای حساس به هورمونها میشوند.