مارچوبه
مصرف روزانه ی مارچوبه به تقویت سامانه ایمنی بدن کمک می کند. این غذای گیاهی مقاومت بدن را در برابر پاتوژن(میکروارگانیسم های بیماری زا در بدن) های خارجی بالا می برد و پاسخ سامانه ی ایمنی بدن را به ویروس ها و عفونت ها تقویت می کند.
ریشه ی جینسینگ
جینسینگ تقویت کننده ای مغذی است. جینسینگ تاثیر رادیکال های آزاد( مولکول های تخریبی) را در مواقع بروز تنش و اضطراب، خنثی می کند. جینسینگ از طریق سلسله اعصاب، پیخامی به مغز می فرستد و به منزله ی کاتالیزوری (واسطه ای برای افزایش سرعت) است که آزاد شدن هورمون های ضروری را برای دفاع از بدن تسریع می کند.
ریشه ی زنجبیل
زنجبیل، مقدار ترکیبات مهم شرکت کننده در فعالیت سامانه ایمنی بدن را تنظیم می کند. زنجبیل اثر ضد عفونی کننده و تسکین دهنده دادر و توانایی بدن را برای مقابله با سرما و بادهای تند بالا می برد.
لیمو ترش تازه
لیمو ترش را در یک فنجان آب گرم فشار دهید و آن را میل کنید.